Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Timorplein Borneo, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 30m2
Type object
Adres
Timorplein Borneo 1094 Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLunchfaciliteitenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.6km metrohalte: 1.9km bushalte: 0.3km tramhalte: 0.2km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

Het betreft twee werkplekken op een inspirerende plek in Amsterdam Oost. Het kantoor was vroeger de eerste ambachtsschool van Nederland, hierna is het gebouw volledig opgeknapt en gerenoveerd tot kantoorgebouw. De werkplekken bevinden zich in de ruimte bovenaan een trapje. Het kantoorgebouw heeft brede muren en een goede luchtverversing. Bij het huren van een werkplek krijg je een fijn, groot bureau met een goede bureaustoel. Er zitten veel voorzieningen in het object zoals: een pantry met daarin een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Als huurder mag je van alle voorzieningen in het pand gebruik maken.

De omgeving van Timorplein, Amsterdam

Het Timorplein is gelegen in Amsterdam oost, een gebied wat al enige tijd in hevige ontwikkeling verkeerd. Er komen steeds meer bedrijven die zich hier vestigen en er is een bijzonder grote toename van het aantal winkels, cafés en restaurants. De Javastraat en de Molukkenstraat zijn de leukste straten van Oost en beide liggen op loopafstand van het kantoor. Bar en restaurant Pompstation is om de hoek, dit is een horeca gelegenheid die per uitstek geschikt is voor zakelijke afspraken.

Dit herontwikkelde pand heeft een goede ligging en is daardoor zeer goed bereikbaar. Met de auto kun je vanaf de ringweg A10 en via de Piet Heintunnel snel op de locatie aanwezig zijn. De halte van tram 14 is om de hoek en er rijden verschillende bussen in de buurt, dus als je met het openbaar vervoer reist kan dat ook prima.