Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Overhoeksplein Bercy, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
15m2 tot 60m2
Type object
Adres
Overhoeksplein Bercy 1031 Amsterdam
Diensten
24 uur toegangLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.6km metrohalte: 0.6km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.7km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Vrij in de omgeving

Over dit kantoor

Helaas is deze kantoorruimtie niet meer beschikbaar. Als u op zoek bent naar kantoorruimte in Amsterdam Noord kunt u hier verderzoeken.

Er zijn nog vier werkplekken beschikbaar in dit pand aan het Overhoeksplein in Amsterdam Noord. Het object was vroeger een oud laboratorium van Shell, maar is tegenwoordig een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd op een prachtige locatie naast EYE. In het gebouw zijn veel creatieve ondernemers gevestigd. Het kantoor beschikt over veel voorzieningen waar je gebruik van mag maken als huurder. Er is een keukentje met bier en wijn voor de vrijdagmiddag borrel, een grote eettafel, een espressomachine en een prachtige stereo uit de jaren '70 met airplay.

De omgeving van Overhoeksplein, Amsterdam

Dit kantoor bevind zich in Amsterdam Noord, tussen het Eye (filmmuseum) en de Buiksloterwegveer. Vanuit de kantoorruimte heb je mooi zicht op het IJ. Noord is al enige jaren in ontwikkeling en wordt in de toekomst aangesloten op het metronetwerk van Amsterdam. In de omgeving vind je restaurant de Tolhuistuin en café-restaurant De Pont. Bovendien is de Foodmarkt recentelijk gevestigd in Noord. De ideale plaats om boodschappen te doen en goede duurzame producten te kopen.

Deze werkplaatsen zijn uitstekend te bereiken met elke vorm van vervoer. Als je in Amsterdam woont kan je natuurlijk lekker op de fiets. Is dit niet het geval, kan je met de auto of het openbaar vervoer reizen. Je hoeft alleen de pont vanaf Amsterdam CS over te gaan of een klein stukje te rijden vanaf de A10 (zonder de hele stad door te hoeven).