Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Oude Maasweg 2, Rotterdam

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
Type object
Kantoorruimte
Adres
Oude Maasweg 2 3197 KJ Rotterdam
Diensten
24 uur toegang
Bereikbaarheid
treinstation: 1.7km metrohalte: 1.7km bushalte: 1.7km tramhalte: 5.1km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in een Rotterdams kantorencomplex aan de Oude Maasweg. Het kantorencomplex heeft een strategische ligging midden in het havengebied, direct aan de Maas. Het gebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vooral petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de buurt hebben zich de bedrijven LBC, Odfjell en Hoyer gevestigd. Het object heeft een zeer goede bereikbaarheid met de auto en een uitstekende bereikbaarheid via scheepvaart. Met de auto bereik je het pand via afrit 16, havens 4000-4100 en via de zuidelijke ringweg van Rotterdam (A15).

De omgeving van Oude Maasweg 2, Rotterdam

Het kantoor heeft een strategische ligging midden in het havengebied van Rotterdam. Het gebied wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vooral petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de buurt hebben zich de bedrijven LBC, Odfjell en Hoyer gevestigd.

Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid met de eigen vervoer en een uitstekende bereikbaarheid via scheepvaart. Met eigen vervoer bereik je het kantoorpand via afrit 16, havens 4000-4100 en via de zuidelijke ringweg van Rotterdam (A15).