Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Kuiperbergweg 50, Amsterdam Zuidoost

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
200m2 tot 2012m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Kuiperbergweg 50 1101 AG Amsterdam Zuidoost
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.3km metrohalte: 1.1km bushalte: 0.5km tramhalte: 4.5km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in een kleinschalig, goed onderhouden kantoorgebouw aan de Kuiperbergweg in Amsterdam Zuidoost. Het terrein en kantoorgebouw is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe "look". In het kantoor heb je de mogelijk om al kantoorruimte te huren vanaf 200 m2 tot circa 2012 m2. Alle ruimtes in het kantoor zijn zeer goed verzorgd en hebben een zeer moderne en mooie uitstraling. De locatie van het kantoorpand is uitstekend. Amsterdam Zuidoost wordt gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad. Veel internationale bedrijven als ING, ABN Amro, AON en O2 hebben hier hun hoofdkantoren gevestigd. 

De omgeving van Kuiperbergweg 50, Amsterdam Zuidoost

Het kantoor kan worden gevonden aan de Kuiperbergweg op bedrijventerrein Bullewijk in Amsterdam Zuidoost. In de buurt van het kantoorpand zijn de bedrijven: IKEA, Fletcher hotel, De Arena en La Place gelegen.

De bereikbaarheid is zeer goed tot uitstekend. Het kantoor heeft een ligging aan de afslag S111 in het knooppunt van de A2 met de A9. Het bus/tram/metro station Bullewijk en Holendrecht is op loopafstand gelegen met directe verbindingen naar het station Bijlmer, Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal.