Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Hettenheuvelweg 12, Amsterdam Zuidoost

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
77m2 tot 922m2
Type object
Kantoorruimte, Opslagruimte
Adres
Hettenheuvelweg 12 1101 BN Amsterdam Zuidoost
Diensten
24 uur toegang
Bereikbaarheid
treinstation: 0.9km metrohalte: 0.5km bushalte: 0.1km tramhalte: 3.9km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Op zoek naar kantoorruimte in Amsterdam ZuidoostIn dit moderne kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg in Amsterdam Zuidoost is kantoorruimte te huur. Er is 922 m2 beschikbaar voor verhuur en er is deelverhuur mogelijk vanaf 77 m2 in het kantoor. Het kantoorgebouw is zeer goed verzorgd en is onder andere voorzien van toiletgroepen, pantry's, mechanische ventilatie, systeemplafonds voorzien van verlichtingsarmaturen, kabelgoten voorzien van elektra en parkeerplaatsen op eigen terrein.

De omgeving van Hettenheuvelweg 12, Amsterdam Zuidoost

Het kantoor is te vinden aan de Hettenheuvelweg in Amsterdam Zuidoost. Amsterdam Zuidoost heeft zich gemanifisteerd als het zakencentrum van Amsterdam. Hier hebben vooraanstaande bedrijven zoals: ABN Amro, NUON en ING hun hoofdkantoor gevestigd. In de nabije omgeving van het kantoor vind je diverse winkelvoorzieningen bij de Arena Boulevard en de Amsterdamse Poort.

De bereikbaarheid van het kantoor is per auto zeer goed. Vanaf de snelwegen A2, A9 en de A10 bereik je het pand gemakkelijk en snel. De bereikbaarheid per openbaar is eveneens zeer goed. De bus- en metrostation Bullewijk en NS station Bijlmer liggen op loopafstand van het kantoor.