Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Zinkstraat 5, Breda

Nog geen reviews geschreven

Willem-Jan van Heeswijk

Email: w.vanheeswijk@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 96

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
189m2 tot 606m2
Type object
Kantoorruimte, Opslagruimte
Adres
Zinkstraat 5 4823 AD Breda
Diensten
Liften
Bereikbaarheid
treinstation: 0.6km bushalte: 1.6km
Voorzieningen
Klimaatbeheersingssysteem
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Er is bedrijfsruimte te huur aan de Zinkstraat in Breda. Het kantoorgebouw bestaat uit ruim opgezette en zichtbare bedrijfsruimtes met voorgelegen kantoorruimte. Het kantoor is tevens zeer goed zichtbaar vanaf de A16. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 417m² en de kantoorruimte van 189 m². De ruimtes zijn zeer ruim en kunnen geheel naar eigen wens worden ingericht. Het kantoorgebouw is verder voorzien van topkoeling door luchtbehandeling, stadsverwarmingssysteem met radiatoren, sanitaire groepen, mechanische ventilatie en intercom systeem.

De omgeving van Zinkstraat 5, Breda

Op het bedrijventerrein Westerhage is dit kantoor aan de Zinkstraat te vinden. Door de ligging op het bedrijventerrein zijn er in de nabij gelegen omgeving vooral veel andere bedrijven, woon wijken en diverse winkels gevestigd. Ook is er een Bastion hotel in de buurt van het kantoor gevestigd.

Het kantoorpand in Breda geniet van een optimale bereikbaarheid. Afrit 15 van de A16 is op slechts twee minuten rijdenvanaf het kantoor gelegen. In circa acht minuten loopafstand vanaf het kantoorgebouw zijn diverse bushaltes en het station Breda-Prinsenbeek te vinden.