Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

International Office Center, Den Haag

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 500m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
International Office Center 2513 BH Den Haag
Diensten
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km metrohalte: 1.2km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.2km
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Altijd al kantoorruimte willen huren in het centrum van Den Haag? Er is nu kantoorruimte beschikbaar aan de Molenstraat. Je kan kantoorrunits huren die variëren van 10 m2 tot 50 m2. De kantoorruimte kan je naar eigen smaak ingerichten zodat het past bij de identiteit van je organisatie. Tevens kunnen de units op aanvraag gemeubileerd worden opgeleverd. In het kantoor zijn onder andere bedrijven gevestigd zoals: Sotchez Reclame, The World Union Of Wholesale Markets en Advocatenkantoor Tavasszy. 

De omgeving van Molenstraat 15, Den Haag

Het kantoor aan de Molenstraat in Den Haag heeft een gunstige locatie in het centrum. Paleis Noordeinde en de paleistuinen zijn om de hoek. Bovendien kan je binnen enkele minuten de leukste cafés en restaurants van Amsterdam vinden. De winkelstraten in het centrum zijn ook gemakkelijk naartoe te lopen.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte is zeer goed. Op loopafstand vind je bus- en tramhaltes met goede verbindingen naar het Centraal Station. In de buurt zijn diverse parkeervoorzieningen, onder meer in de parkeergarages: Driehoeksgarage en Torengarage.