Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Herengracht 168, Amsterdam

gemiddelde: 5 van 5 (1 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 1220m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Herengracht 168 1016 BP Amsterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km metrohalte: 0.6km bushalte: 0.2km tramhalte: 1.8km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

Dit herenhuis in de grachtengordel van Amsterdam is ontworpen om je bedrijf te laten boosten! Dit grachtenpand staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Er bevinden zich drie verschillende ruimtes die exact uit de Gouden Eeuw komen. Verder heeft deze locatie een beschutte tuin om tot rust te komen. De grootste blikvangers van het gebouw: de marmeren hal en het authentieke trappenhuis met ornamenten en standbeelden. 

De omgeving van Herengracht 168, Amsterdam

Dit kantoorgebouw bevindt zich in de grachtengordel van Amsterdam op een steenworp afstand van het bruisende centrum met alle winkelstraten. De omgeving staat vol met bijzonder mooie panden en is daarmee ideaal om klanten te ontvangen. Bovendien zijn er tal van horeca gelegenheden die uitstekend geschikt zijn voor zakelijke afspraken. Het kantoor ligt ter hoogte van de Leidsestraat en op enkele minute lopen naar het Leidseplein. DIt is een toeristische hotspot die tevens venues als de Paradiso en de Melkweg huisvest. Hier kun je na werktijd terecht voor unieke concerten en voorstellingen.

Het kantoorpand is zeer goed bereikbaar. Vanaf de A10 ben je binnen 10 minuten bij op locatie, waar op de openbare weg of in de parkeergarage geparkeerd kan worden. In de buurt zijn verschillende tramlijnen aanwezig (1, 2, 5, 16, 24 en 25) die in directe verbinding staan met de belangrijke treinstations.Met de fiets is het helemaal gemakkelijk om naar dit kantoor op de Herengracht te komen. Dankzij de centrale ligging kun je vanuit heel Amsterdam met de fiets reizen.