Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Herengracht 168, Amsterdam

gemiddelde: 5 van 5 (1 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.nl

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
25m2 tot 1300m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Herengracht 168 1016 BP Amsterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km metrohalte: 0.6km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.2km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

In dit beeldschone monumentale grachtenpand  op de Herengracht zijn nog kantoorruimtes te huur. Het pand staat op een unieke A1-locatie in de grachtengordel. De entree is prachtig gerenoveerd in authentieke stijl, de rest van het pand is gemoderniseerd en in te richten naar wens. Zo kan je er voor zorgen het kantoor de brandvalues van de onderneming uitstraalt en dat klanten echt zien dat het jouw kantoor is. In totaal is er circa 130m2 beschikbaar en het is mogelijk om kantoorruimtes vanaf 50m2 te huren. 

De omgeving van Herengracht 168, Amsterdam

Dit kantoor aan de Herengracht staat in één van de oudste buurten van Amsterdam. De Amsterdamse grachtengordel is de ideale locatie om indruk te maken op klanten en je van je beste kant te laten zien. In de omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd, met name advocatenkantoren, consultants en ambassades. Ook zijn er een aantal culturele bezienswaardigheden, zoals de Westerkerk en het Anne Frank Huis. Je zit natuurlijk midden in het centrum van Amsterdam, dus in de buurt vind je een legio aan restaurants, winkels en andere faciliteiten.

Het kantoor ligt pal achter Het Paleis op de Dam, daarom is het slechts 5 a 10 minuten lopen naar NS-station Amsterdam CS. Vanaf hier kun je met het openbaar vervoer in elke gewenste richting vertrekken. Als je in Amsterdam woont kun je gemakkelijk met de fiets of het OV op locatie komen. Als je liever met de auto reist is dat ook mogelijk. Je rijdt van de A10 naar het kantoor in zo’n 10 minuten.