Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Comeniusstraat 4, Alkmaar

gemiddelde: 4 van 5 (2 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
20m2 tot 1100m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Comeniusstraat 4 1817 MS Alkmaar
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 1.2km bushalte: 1.3km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Op zoek naar kantoorruimte in een business center in Alkmaar. Het kantoorgebouw is vrij nieuw en heeft een professionele uitstraling. Dit is terug te zien aan zowel de buitenkant als de binnenkant van het kantoor. Zo worden bezoekers bij binnenkomst openlijk ontvangen door de receptie en kunnen ze gerust plaatsnemen in de moderne wachtruimte. In dit kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om kantoorruimte te huren vanaf 20 m2 tot circa 1.100 m2. Deze kantoorunits worden gebruiksklaar opgeleverd, waardoor je je snel en gemakkelijk in het kantoorgebouw kunt vestigen en aan de slag kunt. Naast kantoorruimte zijn er ook werkplekken te huur in het kantoorgebouw. Deze zijn voorzien van een modern bureau, een lekker zittende bureaustoel en een ladekast.

De omgeving van Comeniusstraat 4, Alkmaar

Het kantoorgebouw is te vinden aan de Comeniusstraat op kantorenpark Bergmeerpolder in Alkmaar West. Op dit kantorenpark zul je naast de vele bedrijven; een hotel, diverse scholen, een bos en een rugby club vinden.

De bereikbaarheid van het kantoor is zeer goed. Het kantoorgebouw is aan de Alkmaarse ringweg gelegen, die vanaf alle richtingen uitstekend bereikbaar is. Op ongeveer 500 m van het kantoor zijn verschillende bushaltes gelegen.