Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Zuidelijk Halfrond 1, Gouda

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
20m2 tot 400m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Zuidelijk Halfrond 1 2801 DD Gouda
Diensten
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 1.5km bushalte: 1.4km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte gelegen in een modern kantoorgebouw op het bedrijventerrein "Gouwespoor" te Gouda. Het kantoorgebouw ligt tussen het centrum en de snelweg, waardoor het kantoor een uitstekende bereikbaarheid heeft naar onder andere Rotterdam. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 20 m2 en hebben een uitzicht over het water, tevens zijn er ook grotere metrages beschikbaar. Deze kantoorruimtes zijn goed verzorgd en zijn modern ingericht, waardoor ze kant en klaar voor gebruik zijn. Samen met een goede werksfeer is dit een uitstekend kantoor voor zowel nieuwe als ervaren ondernemers.

De omgeving van Zuidelijk Halfrond 1, Gouda

Het kantoor is gelegen aan het Zuidelijk Halfrond op bedrijventerrein Nieuwe Park West in Gouda. Het kantoorgebouw wordt op dit bedrijventerrein vergezeld door onder andere bedrijven als Netgear, Oasen en Connexxion. 

Per auto bereik je het kantoorgebouw snel en gemakkelijk vanaf de nabij gelegen A12 richting Den Haag, Vanaf de A20 is Rotterdam gemakkelijk te bereiken. Je kunt op afgesloten terrein bij het kantoor gratis parkeren. Met het openbaar vervoer kun je het kantoorgebouw goed bereiken met de bus. Deze bushaltes liggen op circa 12 minuten loopafstand van het kantoor.