Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Damrak, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
5m2 tot 30m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Damrak 1012LN Amsterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.7km metrohalte: 0.5km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.1km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

Dit kantoor is tijdelijk niet beschikbaar. Bekijk onze beschikbare kantoren in het centrum van Amsterdam hier!

Kantoorruimte en werkplekken beschikbaar voor verhuur op de meest centrale locatie in Amsterdam, namelijk aan het Damrak. Het betreft een kantoorruimte in een open en gezellig kantoor. De ruimte heeft een hoog plafond, is ruim ingericht en beschikt over veel voorzieningen. Bij het huren van een werkplek krijg je een groot bureau en een goede bureaustoel. Je krijgt je eigen werkplek die door niemand anders gebruikt wordt, dus je computer kan gewoon blijven staan. Ook krijg je meer dan voldoende kastruimte. 

De omgeving van Damrak, Amsterdam

Er zijn niet veel panden zo centraal gesitueerd als dit kantoor. Het gebouw ligt op loopafstand van de Dam, de Kalverstraat  en de Nieuwendijk. Vanuit het kantoor kijk je uit over het beursplein en de Bijenkorf. Ondanks de ontzettend drukke omgeving op straat kun je hier heerlijk werken. Je zult binnen het kantoor namelijk niets merken van alle drukte, behalve dat je het kan zien natuurlijk. In de omgeving zijn ontzettend veel winkels, restaurants en cafés. Tevens zijn er een aantal culturele hoogte punten van Amsterdam, bijvoorbeeld het paleis, de Oude Kerk, de Beurs van Berlage en de Wallen.

De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is werkelijk ongeëvenaard. Het is minder dan 5 minuten lopen naar Station Amsterdam Centraal, vanaf hier kun je overal naartoe. Met de auto is het iets lastiger, de weg van de A10 naar het kantoor is soms druk, maar het is wel makkelijk parkeren in één van de parkeergarages in de buurt. Met de fiets kan je vanuit heel Amsterdam gemakkelijk naar het kantoor komen.