Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Herengracht 247, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.nl

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
6m2 tot 150m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Herengracht 247 1016 BH Amsterdam
Diensten
Meubels optioneel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.2km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.3km tramhalte: 2.3km
Parkeren
Betaald in de omgeving

Over dit kantoor

Flexibele werkplekken en kantoorruimte beschikbaar voor verhuur in een monumentaal pand aan de Herengracht in hartje Amsterdam. Het kantoor is gesitueerd tussen de wereldberoemde negenstraatjes achter het Paleis op de Dam. De werkplekken zijn creatief, inspirerend en ideaal om geconcentreerd te werken. Tevens kun je gemakkelijk communiceren met de andere huurders, voor advies of om een praatje maken. Bij het huren van een werkplek heb je een eigen plek, voldoende kastruimte en je kan gebruik maken van de vergaderruimte en keuken. 

De omgeving van Herengracht 247, Amsterdam

Deze kantoorruimte aan de Herengracht bevindt zich direct achter de Dam en dus midden in het stadscentrum van Amsterdam. In de omgeving zijn bijzonder veel horecagelegenheden die geschikt zijn voor iedere situatie, of het nu een zakelijke lunch of diner is of een vrijdagmiddag borrel. In de buurt van dit kantoor is altijd wel wat te beleven. Wanneer je echter gewoon gefocust wilt werken kan dat ook perfect. De kantoorruimte is zeer goed geisoleerd waardoor je geen rumoer van buitenaf zult hebben. Kortom een ideale locatie in een statig kantoor-/ grachtenpand.

Het kantoor is gemakkelijk te bereiken. Dit kan met je eigen vervoer, zoals de fiets auto of brommer. Je rijdt vanaf de A10 in zo'n 10 minuten naar het kantoor. Dankzij de centrale ligging is de kantoorruimte ook uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.