Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Giessenplein 59, Utrecht

Nog geen reviews geschreven

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
242m2 tot 841m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Giessenplein 59 3522 KE Utrecht
Diensten
Liften
Bereikbaarheid
treinstation: 1.4km bushalte: 0.1km tramhalte: 0.6km
Voorzieningen
KlimaatbeheersingssysteemPantry / Keuken
Parkeren
Vrij in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in het een representatief kantoorgebouw aan het Giessenplein in Utrecht Zuidwest. De modern ingerichte kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond en op de tweede verdieping. De ruimtes zijn te huur vanaf 242 m2 tot 841 m2. Het kantoorgebouw ligt op een uitstekende zichtlocatie en heeft een strakke, zakelijke en toch warme uitstraling.

De omgeving van Giessenplein 59, Utrecht

Het kantoor is te vinden aan het Giessenplein 59 in Utrecht Zuid. In de nabije omgeving is het kanaleneiland te vinden. Hier zijn veel bedrijvenen winkels gevestigd, waaronder de IKEA, Lidl, Prénetal en de Leenbakker. Het centrum van Utecht is goed te bereiken, hier kan je aangenaam lunchen en dineren met klanten of zakenpartners

Het kantoor heeft een uitstekende bereikbaarheid. Door de ligging aan de rand van de stad Utrecht zijn er op loopafstand diverse openbaar vervoersvoorzieningen naar het nabijgelegen NS station Utrecht Centraal Station te vinden. Je kan het kantoor gemakkelijk bereiken dankzij de goede ligging. Er zijn diverse snelwegen in de omgeving; de A12 richting Rotterdam en Den Haag, de A2 richting Amsterdam of Maastricht en de A27 richting Breda of Noord Nederland.