Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Delflandlaan 1, Amsterdam

gemiddelde: 3.5 van 5 (2 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
25m2 tot 770m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Delflandlaan 1 1062 EA Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalen
Bereikbaarheid
treinstation: 0.5km metrohalte: 0.5km bushalte: 0.5km tramhalte: 0.7km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Functionele Amsterdamse kantoorruimte te huur in het recentelijk vernieuwde kantoorgebouw aan de Delflandlaan. Dit kantoorgebouw staat op een uitzonderlijk mooie zichtlocatie aan de A10. In het pand vind je een moderne en toch huiselijke inrichting die een ieder aan zal aanspreken. De beschikbare kantoorunits bevinden zich op de achtste verdieping en hebben een metrage van 25m2 tot 70m2. Er zijn in dit gebouw al diverse organisaties gevestigd die zorgen voor een fijne werksfeer. Het grootste bedrijf in dit pand is Mazars Paardekooper Hoffman Accountants. Vanuit het kantoor heb je uitzicht over heel Amsterdam en kun je niet anders dan geïnspireerd raken. 

De omgeving van Delflandlaan 1, Amsterdam

Het pand is gelegen naast het World Fashion Centre en in de nabije omgeving zijn verschillende andere bedrijven gevestigd. Er is dan ook meer dan genoeg bedrijvigheid in de buurt en op loopafstand zijn diverse voorzieningen beschikbaar. Het kantoor ligt naast het Rembrandtpark. In dit park kun je, in de zomer tijdens bijvoorbeeld de lunch, een heerlijke wandeling maken en even genieten van de omgeving. Tevens kun je via het Surinamerplein en de Overtoom direct het levendige Amsterdamse Centrum in.

Het kantoorgebouw aan de Delflandlaan heeft een uitstekende bereikbaarheid. Per auto bereik je het pand via afslag S106 (Osdorp). Vanaf de Ringweg A10 is het nog maar 200 meter rijden en er is een parkeergarage onder het gebouw. Het kantoor is verder te bereiken via de tramlijnen 1 en 17 en met bus 64. Beiden hebben een directe verbinding met de stations Amsterdam Centraal en Amsterdam Lelylaan. Het laatstgenoemde station is gelegen op slechts 500 meter lopen vanaf dit kantoorgebouw.