Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Luchthavenweg 99, Eindhoven

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
50m2 tot 1193m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Luchthavenweg 99 5657 EA Eindhoven
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 4.1km bushalte: 0.4km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur aan de luchthavenweg in Eindhoven. In business center "Parmentier" gelegen op bedrijventerrein Eindhoven Airport/ Flight Forum. Het business center biedt een professionele ontvangstservice, receptiedienst, postafhandeling en vergaderfaciliteiten aan. Bovendien is er een aangename keuken en een cateringservice. In het kantoor zijn onder andere de bedrijven: Molex, Koninklijke Marechaussee, Ordina en DHL Worldwide gevestigd.

De omgeving van Luchthavenweg 99, Eindhoven

De kantoorruimte bevindt zich aan de luchthavenweg in EIndhoven. Deze locatie is ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven met een internationaal karakter. Dit bedrijventerrein ligt direct naast Eindhoven Airport en is interessant voor diverse bedrijven. 

De bereikbaarheid van het kantoor is goed. Het bedrijvenpark is nabij de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht), die op korte afstand zowel van de A58 (Rotterdam-Eindhoven) als de A67 (Antwerpen-Venlo-Ruhrgebied) is gelegen. Het kantoor is verbonden met Eindhoven centrum en het NS station door de HOV-lijn, een vrije baan met comfortabele en snelle gelede bussen.