Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Atoomweg 63, Utrecht

gemiddelde: 5 van 5 (2 reviews)

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.nl

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
25m2 tot 450m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Atoomweg 63 3542 AA Utrecht
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 2km bushalte: 1.2km
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte te huur in een bijzonder representatief kantoorgebouw op bedrijventerein Lage Weide te Utrecht. Het kantoorgebouw heeft een zeer luxe en moderne uitstraling van binnen en buiten. De groei van jouw bedrijf staat in dit kantoor centraal. Hiervoor zijn er extra services ingericht om jou van alle gemakker voorzien, waaronder een kapsalon, strijkservice, autowas service en kantoormassage. De kantoorruimtes zijn gemeubileerd en voorzien van glasvezel, mechanische ventilatie en een telefoon. In het kantoor zijn een aantal gezamenlijke ruimtes, waaronder de lunchkantine. Hier kunnen ondernemers elkaar ontmoeten, kennis delen en samenwerken.

De omgeving van Atoomweg 63, Utrecht

Het kantoor bevindt zich aan de Atoomweg 63 op het populaire bedreiventerrein Lage Weide in Utrecht West. Op het bedrijventerrein Lage weide zijn veel andere bedrijven te vinden, onder andere PontMeyer, Ziggo en Danone. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn het mooie Máximapark en Waterwinpark te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoorpand is uistekend. Het kantoor is gesitueerd nabij een op- en afrit van de rijksweg A2 (Amsterdam-Breda-s´Hertogenbosch). Met de auto bereik je binnen vijf minuten het knooppunt van de rijkswegen A2 en A12 (Den Haag-Rotterdam-Arnhem). Per openbaar vervoer bereik je het kantoorpand via diverse busdiensten in de nabije omgeving.