Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Kampenringweg 45 D, Gouda

Nog geen reviews geschreven

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
7m2 tot 876m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Kampenringweg 45 D 2803 PE Gouda
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 2.1km bushalte: 0.4km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Compleet ingerichte kantoorruimte te huur in het business centre aan de Kampenringweg in GoudaVoor de sectoren Detailhandel, gezondheidszorg en toerisme is Gouda een belangrijke stad. In het kantoorgebouw zijn onder andere een internationale drankmerk, een Nederlands IT-bedrijf, een grote Nederlandse investeringsbank en een Europese ontwikkelaar gevestigd. Je kunt in dit kantoorgebouw al een kantoorruimte huren vanaf circa 7 m2 tot circa 876 m2. Naast kantoorruimte kun je hier ook moderne werkplekken huren. Het kantoor is voorzien van alle voorzieningen en faciliteiten om het werken zo fijn mogelijk te maken. Verder is het business centre voorzien van een mooi aangelegen tuin en is het mogelijk om op eigen terrein te parkeren. 

De omgeving van Kampenringweg 45 D, Gouda

Het kantoorgebouw kan worden gevonden aan de Kampenringweg in Gouda op bedrijventerrein Goudse Poort. Op dit bedrijventerrein vind je diverse bedrijven, winkels en scholen. Een aantal van deze bedrijven en winkels zijn Kwantum, Staples, Carpetright en Gamma. 

Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer. Met de auto zit je vrijwel direct op de naast gelegen A12, die een directe aansluiting heeft aan de A20 richting Rotterdam. Op loopafstand van het kantoor vind je een tweetals bushaltes met diverse verbindingen.