Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Ceresstraat 1, Breda

gemiddelde: 4.5 van 5 (8 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.nl

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
8m2 tot 1001m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Ceresstraat 1 4811 CA Breda
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.4km bushalte: 0.4km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Compleet ingerichte kantoorruimte te huur in een modern kantoorgebouw te Breda. In dit zeer representatieve kantoorgebouw is al kantoorruimte te huur vanaf 8 m2 tot circa 1.000 m2. Deze kantoorruimtes zijn net als de buitenkant zeer representatief en beschikken over een modern inrichting. Tevems is het kantoor voorzien van alle benodigdheden die de moderne gebruiker nodig heeft. Al met al een uitstekende locatie voor iedere soort ondernemer die op zoek is naar een plaats om te huisvesten.

De omgeving van Ceresstraat 1, Breda

Het kantoorgebouw is gevestigd in een van de bekende zakenwijken in het hart van Breda. De stad heeft een zeer sterke reputatie op het gebied van logistiek en handel. Breda is ook uitgegroeid tot een regionaal dienstencentrum en een centrale ontmoetingsplaats. Doordat het kantoorpand in de buurt van de belangrijkste havens van Rotterdam en Antwerpen ligt en uitstekende verbindingen in de buurt heeft met de trein. Is het kantoor de perfecte locatie om zowel mensen als goederen snel en efficiënt te vervoeren.

Het kantoor heeft een meer dan uitstekende bereikbaarheid via het openbaar vervoer. Op circa vijf minuten loopafstand van het kantoor is het station van Breda te vinden. Hier heb je een groot aanbod van diverse treinen en bussen. Met de auto bereik je het kantoor gemakkelijk via de stadswegen die aansluiten op de rijkswegen A16, A27 en de A59.