Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Piet Heinkade 55, Amsterdam

gemiddelde: 4.7 van 5 (3 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 1150m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Piet Heinkade 55 1019 GM Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 0.9km metrohalte: 1.1km bushalte: 0.5km tramhalte: 2.7km
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Dit kantoorgebouw in Amsterdam, aan de Piet Heinkade, beschikt over verschillende kantoorruimtes en werkplekken. Het kantoor is gelegen aan het IJ, vlakbij het Centraal Station. Binnen vind je een moderne inrichting en uitgebreide faciliteiten om je van alle gemakken te voorzien. Dit is een internationale kantoorlocatie met veel bedrijvigheid. Het kantoor is ontwikkelt naar de hoogste standaard van duurzaamheid en perfect voorbereidt voor het nieuwe werken. Er zijn grote werkruimtes en inspirerende uitzichten over het IJ en Amsterdam. Dit is de ideale locatie voor professionals die graag werken in een stedelijke omgeving en die geloven dat het kantoor meer dan alleen een werkplaats is.

De omgeving van Piet Heinkade 55, Amsterdam

Dit is de ideale locatie voor ondernemers die willen werken in een inspirerende omgeving gelegen in het centrum van de hoofdstad. In de buurt van het pand zijn diverse culturele hotspots aanwezig. Vanuit het kantoorgebouw, dat naast de Passenger Terminal gevestigd is, kijk je uit op Amsterdam en neer op de vele langsvarende cruise schepen. In de nabije omgeving zijn verschillende hotels en restaurants, waaronder Jamie Oliver’s Fifteen.

Het kantoorgebouw geniet een uitstekende bereikbaarheid. Per auto bereik je het kantoor via de A10 (afslag Zeeburg) en de Piet Heintunnel. Met het openbaar vervoer bereik je het kantoorgebouw met  tramlijn 26 of buslijn 48. Beiden staan in directe verbinding met het Centraal Station, maar je kunt hier ook binnen 10 minuten naartoe lopen.