Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Hullenbergweg 413, Amsterdam Zuidoost

gemiddelde: 4.5 van 5 (4 reviews)

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
19m2 tot 3000m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Hullenbergweg 413 1101 CS Amsterdam Zuidoost
Diensten
24 uur toegangReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 0.8km metrohalte: 0.2km bushalte: 0.6km tramhalte: 7.1km
Parkeren
Op eigen terrein of garageVrij in de omgeving

Over dit kantoor

Er zijn tijdelijke en permanente werkplekken te huur aan de Frankemaheerd in Amsterdam Zuidoost. Je kunt in dit kantoorgebouw diverse kantoorruimtes huren vanaf 19 m2 tot circa 88 m2. Deze kantoorruimtes zijn ideaal voort ondernemers die direct aan de slag willen. Je kunt de kantoorruimtes in verschillende maten huren; smal, medium, lage en extra large. Het kantoorgebouw en de kantoorruimtes zijn zeer goed verzorgd en zijn in moderne stijl ingericht. Het kantoorpand heeft in totaal meer dan 60 kantoorunits. Bij het kantoor kan geparkeerd worden in de garage op eigen terrein. 

De omgeving van Hullenbergweg 413, Amsterdam Zuidoost

Het kantoor is te vinden aan de Frankemaheerd in Amsterdam Zuidoost. Direct naast het kantoor is de Amsterdamse poort te vinden. Hier heb je een divers en groot aanbod aan winkels en eetgelegenheden. Verder zijn ook de Amsterdam Arena, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome op loopafstand van het kantoor gelegen

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend met zowel het openbaar vervoer als het eigen vervoer. De bus stopt voor de deur en de metro en treinstation zijn op vijf minuten loopafstand. Met eigen vervoer bereik je het kantoor makkelijk via de nabij gelegen op- en afrit van de Gooiseweg die aansluit op de A9 en de A10.