Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Max Euwelaan 21-29, Rotterdam

gemiddelde: 4.5 van 5 (2 reviews)

Rick Rosier

Email: r.rosier@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
30m2 tot 1900m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Max Euwelaan 21-29 3062 MA Rotterdam
Diensten
24 uur toegangVergaderzalenMeubels optioneelLiftenGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 2km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.5km
Voorzieningen
KlimaatbeheersingssysteemPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Dit representatieve kantoorgebouw, verdeeld over 2 aan elkaar gekoppelde bouwdelen en ieder met een eigen entree, staat in een parkachtige omgeving in “Brainpark I”. Rotterdam Brainpark ligt dichtbij “Het Kralingse Bos” en direct in zicht van de A16. Het Brainpark heeft een uitstekende verbinding met de rest van de Randstad en het centrum van Rotterdam. De beide entrees worden omgeven door mooie bomen en veel groen. De twee entrees bieden de mogelijkheid om het gebouw op te splitsen en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Behalve kantoorruimte en kantoorvloeren, wordt in een bouwdeel in dit kantoor een flexibel kantorenconcept aangeboden op basis van "Plug and Play" aan. Dit houdt in dat de kantoorruimte volledig zijn ingericht en direct klaar voor gebruik zijn. Deze Plug and Play kantoorruimte zijn te huur vanaf 30 m2 en bieden de voorzieningen: 24/7 toegang, kantoormeubilair, vloerbedekking en screens, Wifi, vrije toegang meetingroom en een parkeerplaats op afgesloten parkeerterrein. 

De omgeving van Max Euwelaan 21-29, Rotterdam

Het kantoor kun je vinden aan de Max Euwelaan 21-29 op het kantorenpark Brainpark I in Rotterdam. Op Brainpark I hebben zich onder andere de volgende gerenommeerde bedrijven zich gevestigd: BDO, ADP, Lloyd's en PsyQ. 

De bereikbaarheid van het Rotterdamse kantoorpand is voor zowel het eigen vervoer als het openbaar vervoer uitstekend. Met eigen vervoer bereik je het kantoorgebouw gemakkelijk via de Rijksweg A16. Op loopafstand van het kantoorgebouw is het metrostation Kralingse Zoom gelegen met een halteplaats voor diverse buslijnen.