Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Daviottenweg 40, Den Bosch

Nog geen reviews geschreven

Kaj Jansen

Email: k.jansen@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 92

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
10m2 tot 500m2
Type object
Kantoorruimte, Opslagruimte
Adres
Daviottenweg 40 5222 BH Den Bosch
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km bushalte: 0.7km
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in Den Bosch aan de Daviottenweg? Dit bedrijfsverzamelgebouw heeft nog kantoorruimte, werkplekken en flexplekken die je kan huren. Ben je een ondernemer die vooruit wil en samenwerken interessanter vindt dan alles zelf doen? Dan is dit the place to be! In dit kantoorpand vestigen zich steeds meer bedrijven die graag kennis delen en samenwerken. Het leuke hiervan is dat de bedrijven verschillende activiteiten hebben en daardoor elkaar verstrerken. Het kantoor heeft verschillende soorten ruimtes die je kan huren, zoals: bedrijfsruimte, kantoorruimte, archiefruimte, grote brandkluizen, opslagruimte, en vergaderruimten.

De omgeving van Daviottenweg 40, Den Bosch

De kantoorruimte aan de Daviottenweg in Den Bosch bevindt zich op een gustige locatie in de stad. In de buurt zijn bijvoorbeeld Heinekenbrouwerij 's Hertogenbosch en de Brabanthallen gevestigd. Je bent vanaf het kantoor binnen 5 à 10 minuten in de stad en hier vindje diverse horeca en winkels.

Het kantoor is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Met de auto rij je in ongeveer 5 minuten van en naar de A59. Vanaf hier vind je aansluiting met bijvoorbeeld de A2. Voor het pand is er ruim voldoende parkeermogelijkheid. Het station van Den Bosch is bovendien in de buurt, dus hoe je ook reist, het kantoor is prima te bereiken.