Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Lylantse Baan 11, Capelle aan den IJssel

Nog geen reviews geschreven

Willem-Jan van Heeswijk

Email: w.vanheeswijk@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 96

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
1156m2 tot 4633m2
Type object
Kantoorruimte, Opslagruimte
Adres
Lylantse Baan 11 2908 LG Capelle aan den IJssel
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 1.1km metrohalte: 1.1km bushalte: 0.9km
Voorzieningen
AirconditioningKlimaatbeheersingssysteem
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Op zoek naar kantoorruimte in een bedrijvencomplex in Capelle aan den IJssel? In dit bedrijfsverzamelgebouw, dat te onderscheiden is in drie bouwdelen, kun je kantoorruimte huren. Deze bouwdelen zijn inpandig onderling met elkaar verbonden. De hoogbouw, de laagbouw en het magazijn. Het kantoorgebouw heeft een totale oppervlakte van 6.190 m2 en je kunt hier al kantoorruimte huren vanaf 1.156 m2. De kantoorruimtes en het kantoor beschikken over alles faciliteiten en voorzieningen die de moderne gebruiker nodig heeft. Ook is het kantoorgebouw voorzien van parkeerplaatsen op eigen terrein.

De omgeving van Lylantse Baan 11, Capelle aan den IJssel

Het kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel ligt op een zeer mooie zichtlocatie vanaf de A20 aan de Lylantse Baan. Op het populaire bedrijventerrein waar het kantoor is gevestigd is een grote diversiteit aan bedrijven, winkels en faciliteiten gelegen. Tevens is er op loopafstand de Woonmall Alexandrium met een overdekt winkelcentrum te vinden.

Er bevindt zich op drie minuten loopafstand vanaf het object een bushalte, deze bushalte heeft verbindingen met diverse metrostations. Met de auto ben je in slechts twee minuten al op de nabij gelegen A20. Welke aansluit op de A13 en A16. Al met al heeft het kantoor een zeer goede bereikbaarheid.