Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Overschiestraat 61, Amsterdam

Nog geen reviews geschreven

Colin Westerneng

Email: c.westerneng@flexas.com

Tel : +31 85-043 44 95

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
194m2 tot 194m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Overschiestraat 61 1062 XD Amsterdam
Diensten
24 uur toegangReceptieLiften
Bereikbaarheid
treinstation: 1.5km metrohalte: 0.4km bushalte: 0.2km tramhalte: 0.7km
Voorzieningen
Pantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garageBetaald in de omgeving

Over dit kantoor

Kantoorruimte huren in een uniek gelegen kantoor in Amsterdam? In dit kantoor aan de overschiestraat is nog kantooruimte beschikbaar voor jou. De kantoorruimtes genieten bijzonder veel lichtinval en zijn daarnaast modern ingericht. Een uitstekende omgeving om in te werken dus. Het kantoor is gesitueerd op ongeveer 10 minuten rijden van het bekende en meest populaire kantorengebied van Nederland, namelijk de Zuidas. Vanwege de locatie, naast het Slootervaartziekenhuis is het gebouw uitermate geschikt voor zorggerelateerde organisaties. 

De omgeving van Overschiestraat 61, Amsterdam

Het kantoor ligt naast het Slotervaartziekenhuis, direct aan de ring A10 en wordt dagelijks opgemerkt door duizenden automobilisten. In de omgeving van de Amsterdamse kantoorruimte vind je naast een ziekenhuis diverse andere bedrijven en woningen.

De bereikbaarheid is zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer uitstekend. Het kantoor ligt direct naast de A10, waardoor je binnen enkele minuten na de afslag al op de kantoorlocatie aanwezig kan zijn. Naast het mooi gelegen kantoorgebouw zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.