Overschiestraat 63-6, Amsterdam | info@flexas.nl | Tel: 085-066 23 93

Kanaalweg 33-35, Capelle aan den IJssel

gemiddelde: 4.6 van 5 (5 reviews)

Willem-Jan van Heeswijk

Email: w.vanheeswijk@flexas.com

Tel : +31 85-066 23 96

Specificaties

Prijs
Op aanvraag
De kantoorruimte
25m2 tot 1250m2
Type object
Kantoorruimte
Adres
Kanaalweg 33-35 2903 LR Capelle aan den IJssel
Diensten
ReceptieLunchfaciliteitenVergaderzalenMeubels optioneel
Bereikbaarheid
metrohalte: 0.7km bushalte: 1km
Voorzieningen
AirconditioningPantry / Keuken
Parkeren
Op eigen terrein of garage

Over dit kantoor

Dit business center in Capelle aan den IJssel biedt de juiste omgeving voor succesvol zaken doen. In dit kantoorgebouw aan de Kanaalweg kun je flexibel kantoorruimte en vergaderruimte huren. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 25 m2 en zijn zeer modern ingericht. Het kantoor is voorzien van een full service concept. Dit houd in dat het werken je zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt door de vele faciliteiten en voorzieningen die dit kantoorgebouw te bieden heeft. Een uitstekende kantoorlocatie voor zowel jonge als ervaren ondernemingen. 

De omgeving van Kanaalweg 33-35, Capelle aan den IJssel

Het kantoor is te vinden aan de Kanaalweg in Capelle aan den IJssel. In de nabije omgeving bij het kantoor zijn diverse restaurants en winkels als Aldi, Special Pet en Don pizza. Verder zijn er een school, een groot park en diverse kerken en sportclubs in de buurt van het kantoor gelegen.

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is zeer goed. Zo bereik je met de auto via de nabij gelegen N219 makkelijk de omliggende rijkswegen A16 en A20. Op loopafstand vanaf het kantoor zijn verschillende bushaltes met diverse bushaltes te vinden.