Milou Michael

Naam: Milou Michael Leeftijd: 24

Over Milou

Sinds december is Milou werkzaam als junior broker bij Flexas.nl. Na het afronden van de studie Front Office aan het Regio College in Zaandam volgde de ambitieuze Milou de mbo-opleiding Luchtvaartdienstverlening. Ze deed sales-ervaring op in de travelbranche en besloot na twee jaar rond te gaan reizen door Zuid-Amerika.

Na haar reis bedacht Milou dat ze meer ervaring wilde opdoen in de vastgoedwereld. “Toen ik op zoek was naar een eigen appartement, ontdekte ik dat ik het erg leuk vind om bezig te zijn met interieur en vastgoed", zegt zij zelf. "Vervolgens kwam ik de vacature van Flexas.nl tegen. Ik twijfelde geen moment om te solliciteren. Toen ik merkte dat het team van Flexas.nl ook nog gezellig en jong is, wist ik het zeker: hier wil ik mijzelf ontwikkelen!”

In haar vrije tijd is Milou graag bezig met reizen. Daarnaast houdt ze van lekker eten en - om vervolgens in shape te blijven - van sporten.

Milou’s enthousiasme is een goede toevoeging aan het broker-team van Flexas.nl. Haar doorzettingsvermogen en haar nieuwsgierigheid naar anderen zullen er voor zorgen dat veel kantoorzoekers en -aanbieders zich geholpen zullen voelen door Milou!

Keuzes van Milou

Goud of zilver? Zilver

Ibiza of Frankrijk? Frankrijk voor het kamperen

Winkels of markt? Winkels

Volvo of BMW? Liever een Fiat 500 of een Kever

Sportwedstrijden of festivals? Festivals

Zoet of Hartig? Hartig

Theater of bioscoop? Bioscoop

Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn

Actie of drama? Verschilt per keer

Geld of geluk? Geluk

Open vloer of eigen kantoor? Open vloer

Community of netwerken? Netwerken

Conventioneel of modern? Modern