Kantoorruimte Zwolle, Stadionplein 9 -12

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
15m2 tot 120m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Stadionplein 9 -12, Zwolle

Kantoorruimte / werkplekken te huur in dit kantoorgebouw gelegen in het PEC Zwolle stadion. Het stadion heeft een mooie uitstraling en bezit over veel parkeergelegenheid. In het kantoorgebouw is er een uniek concept waarbij de krachten worden gebundeld van onderwijs, het bedrijfsleven en IT. Hier zijn bedrijven en partners gevestigd die verschillende IT-disciplines hebben. Bedrijven of organisaties die een focus hebben op IT en technologie kunnen op een innovatieve wijze samenwerken met andere bedrijven in dit pand. Hierdoor kun je optimaal profiteren van de aanwezige expertise, faciliteiten en techniek.

Voors

Tegens

De omgeving van Stadionplein 9 -12, Zwolle

Het kantoor is te vinden aan het Stadionplein in Zwolle. Het kantoor is direct aan het PEC Zwolle stadion gelegen en hier vind je dan ook diverse winkels en eetgelegenheden. 

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is goed. Het kantoor is aan de N35 gelegen, waardoor je met eigen vervoer snel en gemakkelijk de A28 kunt bereiken. Voor het openbaar vervoer zijn diverse bushaltes op loopafstand van het kantoor gelegen.

Wat onze klanten zeggen over Stadionplein 9 -12

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Stadionplein 9 -12

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Zwolle

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92