Kantoor te huur: Dokter Stolteweg 42, Zwolle

Oppervlakte:
45m2 tot 108m2
24 uur toegangGlasvezel

Over dit kantoor op Dokter Stolteweg 42, Zwolle

Kantoorruimte te huur in een aantrekkelijk kantoorgebouw aan de Dr. Stolteweg in Zwolle. Het kantoorgebouw heeft een opvallende uitstraling, is erg flexibel in te delen en is van alle moderne kantoorgemakken voorzien. Het kantoorgebouw heeft circa 538 m2 kantoorruimte te huur op de tweede en derde verdieping. De 300 m2 te huurbare kantoorruimte op de derde verdieping is ingedeeld in diverse kamers. Op het terrein bij het kantoorpand zijn momenteel 30 parkeerplaatsen met een parkeernorm van 1:27 beschikbaar.

Voors

Tegens

De omgeving van Dokter Stolteweg 42, Zwolle

Het kantoor is te vinden aan de Dr. Stolteweg en ligt op het Zwolse kantorenpark Oosterenk. Dit is tegenover het IJsseldelta Stadion, het voetbalstadion van PEC Zwolle. Hier zijn een aantal winkels, bedrijven en eetgelegenheden gevestigd.

De bereikbaarheid van dit kantoor is uitstekend. Op 1.300 meter van dit kantoorpand liggen de op- en afritten van de A28 afslag Zwolle-Noord. Voor wie met openbaar vervoer reist, ligt de bushalte Ceintuurbaan/Heerweg op twee minuten loopafstand. Vandaar rijden de lijnen 29, 40, 70 en 167 in tien minuten naar het Centraal Station van Zwolle.

Wat onze klanten zeggen over Dokter Stolteweg 42

Dokter Stolteweg 42 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/zwolle/dokter-stolteweg-42

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Goede bezichtiging gehad!

Schrijf een beoordeling over Dokter Stolteweg 42

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Zwolle

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92