Kantoor te huur: Trasmolenlaan 12, Woerden

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
30m2 tot 583m2
Receptie

Over dit kantoor op Trasmolenlaan 12, Woerden

Kantoorruimte huren in een zelfstandig vrijstaand kantoorgebouw gelegen op bedrijven- en kantorenterrein Middelland aan de Trasmolenlaan in Woerden? Dat is mogelijk! Dit kantoor bestaat uit drie verdiepingen en beschikt over parkeerfaciliteiten op eigen terrein. Er zijn twee kantoorruimtes beschikbaar in dit pand. Op de eerste verdieping een kantoorruimte van circa 415 m2. Op de tweede verdieping is een kantoorruimte van vergelijkbare omvang te huur. Er zijn nog 29 parkeerplaatsen beschikbaar voor verhuur bij dit kantoor in Woerden.

De eigenaar van dit kantoor is, net als een aantal andere bedrijven, gevestigd in dit kantoor. Je kunt hier dus uitstekend contacten op doen en je netwerk uitbreiden.

Voors

Tegens

De omgeving van Trasmolenlaan 12, Woerden

Het kantoorgebouw is gelegen aan de Trasmolenlaan op bedrijventerrein Middelland in Woerden. Op dit bedrijventerrein zijn veel verschillende bedrijven en winkels als Anbos, ASpiders Solutions international en Intratuin. Verder vind je hier een ziekenhuis, diverse sportfaciliteiten en scholen.

De bereikbaarheid met de auto en openbaar vervoer is zeer goed te noemen. Middelland bevindt zich op enkele autominuten van de A12 (Utrecht – Den Haag). Er zijn diverse bushaltes op het bedrijventerrein gelegen.

Wat onze klanten zeggen over Trasmolenlaan 12

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Trasmolenlaan 12

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Woerden

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92