Kantoorruimte Woerden, Pompmolenlaan 26

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
51m2 tot 51m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Pompmolenlaan 26, Woerden

Er is kantoorruimte/showroom/bedrijfsruimte te huur in een uniek bedrijfsverzamelgebouw. Het kantoorgebouw in Woerden heeft een totaal oppervlakte te huur van 1.140m² verdeeld over twee bouwlagen. Er is nog kantoorruimte te huur van 51m². Het kantoor is voorzien van alle benodigdheden en meer die de modern gebruiker nodig heeft. In de algemene ruimtes van het kantoor zoals de sportruimte of de wachtruimte is het goed mogelijk om contacten uit te wisselen met de medebewoners van het bedrijfsverzamelgebouw in Woerden.

Voors

Tegens

De omgeving van Pompmolenlaan 26, Woerden

Het kantoor is gelegen op het bedrijventerrein Middeland aan de Pompmolenlaan in Woerden. Het bedrijventerrein heeft een ruime bestemming voor onder andere groothandel, dienstverlening en grootschalig detailhandel. Op het terrein zijn diverse nationale en internationale bedrijven gevestigd zoals: Esselte, Grant Thornton en Bristol Myers Squibb.

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is goed. Het kantoorgebouw ligt nabij de op- en afrit van de A12 (Den Haag/Rotterdam-Woerden), waardoor het kantoor makkelijk met de auto is te bereiken. Het station van woerden en diverse bushaltes zijn op loopafstand van het kantoor te bereiken.

Wat onze klanten zeggen over Pompmolenlaan 26

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Pompmolenlaan 26

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Woerden

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92