Kantoorruimte Woerden, Houttuinlaan 2

Nog geen reviews geschreven

  • Kantoorruimte huren aan de Houttuinlaan in Woerden
  • Het gebouw wordt gebouwd op zichtlocatie op het bedrijventerrein Middeland
  • Kantoorruimte huren aan de Houttuinlaan in Woerden
  • Het gebouw wordt gebouwd op zichtlocatie op het bedrijventerrein Middeland
Oppervlakte:
300m2 tot 1 500m2
Receptie

Over dit kantoor op Houttuinlaan 2, Woerden

Moderne kantoorruimte/showroom te huur in een vrijstaand kantoorgebouw te Woerden. Het kantoorgebouw is gelegen op zichtlocatie op het bedrijventerrein Middelland. Het kantoorgebouw bestaat uit vijf verdiepingen en heeft een uitstekende indeelbaarheid. Woerden biedt een boeiende woon en werkomgeving en heeft circa 45.000 inwoners. De gunstige ligging van Woerden ten opzichte van het wegen- en spoorwegennet heeft gezorgd voor bedrijvigheid in en rond Woerden. In dit kantoorgebouw kun je een kantoorruimte huren vanaf 300 m2 tot circa 1.500 m2.

Voors

Tegens

De omgeving van Houttuinlaan 2, Woerden

Het kantoorgebouw is te vinden aan de Hoettuinlaan op een bedrijventerrein in Woerden. Op dit bedrijventerrein zijn veel diverse bedrijven, winkels en een ziekenhuis gelegen. Op loopafstand van het kantoor is ook het het stadscentrum te bereiken. Hier heb je een divers aanbod aan winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden.

De bereikbaarheid van het object is zeer goed. Op loopafstand is het centraal station van Woerden te bereiken. Hier vertrekken verschillende bus- en treinlijnen. Het kantoor ligt aan een drukke weg die richting het centrum gaat en in de nabijheid van de A12. Hierdoor is het kantoor met eigen vervoer goed te bereiken.

Wat onze klanten zeggen over Houttuinlaan 2

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Houttuinlaan 2

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Woerden

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92