Kantoorruimte Veldhoven, De Run 4222

Oppervlakte:
20m2 tot 1 340m2
Vergaderzalen

Over dit kantoor op De Run 4222, Veldhoven

Dit multifunctionele en opvallende kantoorgebouw ligt op een fantastische zichtlocatie direct aan de A2 in Veldhoven. Door deze unieke ligging aan de snelweg geniet je als huurder dagelijks van van de hoge attentiewaarde van het gebouw door de circa 100.000 passerende auto's per dag. Het kantoorgebouw heeft een opvallende architectuur en is ook van binnen netjes ingericht. Zo is er een ruime entree met bemande receptie en zijn de kantoorruimtes voorzien van een systeemplafond met verlichting, raambekleding en vloerbedekking. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn reeds een aantal succesvolle bedrijven gevestigd als Maxima Medisch Centrum, ASML, Halin Electrotechniek, Domeinen, Simac en Assembleon.

Voors

Tegens

De omgeving van De Run 4222, Veldhoven

Het kantoorgebouw ligt op bedrijvenpark 'De Run', het grootste bedrijventerrein uit de regio in Veldhoven. De bereikbaarheid van het pand per eigen vervoer is uitstekend. Het kantoorgebouw ligt in de directe nabijheid van de op- en afritten van de rijksweg A2. Er zijn bushaltes op loopafstand gelegen, waardoor de bereikbaarheid per openbaar vervoer goed is.

Wat onze klanten zeggen over De Run 4222

De Run 4222 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/veldhoven/de-run-4222

Rated 3 out of 5

Door op Kijker

Bedrijfsverzamelgebouw in ontwikkeling. Het is daardoor allemaal nog niet spik en span, maar wel veel flexibiliteit mogelijk.
De Run 4222 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/veldhoven/de-run-4222

Rated 3 out of 5

Door op Kijker

Prima rondleiding en info gekregen

Schrijf een beoordeling over De Run 4222

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Veldhoven

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92