Kantoor te huur: Zonnebaan 9-21, Utrecht

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
25m2 tot 505m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Zonnebaan 9-21, Utrecht

Kantoorruimte huren aan de Zonnebaan in Utrecht ? Het representatieve kantoorgebouw ligt aan de rijksweg A2 (Maastricht-Amsterdam) en is voorzien van restaurant en receptiefaciliteiten. In het kanoorgebouw zijn er kantoorruimtes te huur vanaf 25 m2 tot 2732 m2. Deze kantoorruimtes in het kantoorpand zijn zeer modern ingericht en voorzien van de alledaagse benodigdheden. Bij het kantoor zijn 175 parkeerplaatsen beschikbaar, op basis van een parkeernorm 1:31.

Voors

Tegens

De omgeving van Zonnebaan 9-21, Utrecht

Het kantoorgebouw ligt op het bedrijventerrein “Lage Weide” aan de Zonnebaan 9-21 in Utrecht. Op het populaire bedrijventerrein zijn inmiddels al meerdere gerenommeerde bedrijven als Eneco, Hydron en Smith’s gehuisvest.

Het kantoorgebouw is op een zichtlocatie gelegen direct langs een van de belangrijkste rijkswegen van Nederland, de A2 (Maastricht-Amsterdam). Via deze rijksweg en de N230 is het kantoorgebouw dan ook prima met eigen vervoer te bereiken. Voor het openbaar vervoer is er een bushalte op 10 minuten loopafstand van het kantoor te vinden.

Wat onze klanten zeggen over Zonnebaan 9-21

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Zonnebaan 9-21

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Utrecht

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92