Kantoor te huur: St. Jacobsstraat 123-135, Utrecht

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
15m2 tot 750m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op St. Jacobsstraat 123-135, Utrecht

Een centraal gelegen kantoor huren zorgt voor veel voordelen voor jouw bedrijf. Dit kantoorgebouw aan st. Jacobsstraat 123-135 ligt in het gezellige centrum van Utrecht en heeft hierdoor een dynamische werkomgeving. Het grote pand heeft veel oppervlakte beschikbaar, waardoor het een uitstekende oplossing is voor grotere bedrijven. Maar ook kleine ondernemingen kunnen zich hier vestigen omdat het mogelijk is om een oppervlakte op maat te huren en deze af te schermen.

In dit gebouw ben je verzekerd van de basisbenodigdheden voor een kantoor. Daarnaast bezit dit kantoor ook een leuk extraatje. Er is namelijk een dakterras aanwezig met een prachtig uitzicht over de stad.

Voors

Tegens

De omgeving van St. Jacobsstraat 123-135, Utrecht

Dit kantoorgebouw is centraal gelegen in Utrecht, waardoor je verschillende faciliteiten in de buurt hebt. Zo is de Bijenkorf om de hoek, zijn er meerdere restaurants en bars op loopafstand. De bushalte is voor de deur; hiervandaan kun je de bus nemen naar het centraal station.

Kom je met de auto, dan zijn er verschillende snelwegen goed te bereiken. De A12 heb je met een kwartier bereikt en vanaf deze snelweg heb je goede verbindingen met de A2 en A27.

Wat onze klanten zeggen over St. Jacobsstraat 123-135

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over St. Jacobsstraat 123-135

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Utrecht

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92