Kantoorruimte Utrecht, Papendorpseweg 53-59

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent

Direct en gratis informatie aanvragen

Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze privacybeleid

Of bel voor gratis advies van onze specialisten: 085 485 21 84
Wij helpen u graag!!

Jouw persoonlijke kantoorruimte-specialist

Oppervlakte:
1 100m2 tot 3 300m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Papendorpseweg 53-59, Utrecht

Kantoorruimte te huur aan de Papendorpseweg in Utrecht Papendorp. Utrecht is door de centrale ligging in Nederland, de zichtlocatie, de goede bereikbaarheid, de hoogwaardige uitstraling en de parkachtige inrichting een gewilde vestigingslocatie voor kantoren en bedrijven in Nederland. Het nieuwe business centre bevindt zich in een markant kantoorgebouw, dat plaats biedt aan prominente bedrijven. In het kantoorgebouw zijn verschillende mogelijkheden betreffende flexibele huurovereenkomsten, het huren van vergadermogelijkheden en kantoorruimtes en/of werkplekken. Het kantoorgebouw is voorzien van verschillende diensten en voorzieningen om het werken voor uw bedrijf zo prettig mogelijk te maken. Er zijn al kantoorruimtes te huur vanaf 10 m2 tot circa 2.200 m2. Deze kantoorruimtes zijn zeer representatief en zijn mordern ingericht.

Pros

Cons

Jouw zoektocht naar een nieuw kantoor is onze missie. Wij helpen je graag!

Onze service is geheel gratis. Laat je inspireren en plan vrijblijvend een oriënterende bezichtiging.

De omgeving van Papendorpseweg 53-59, Utrecht

Het kantoorgebouw is te vinden aan de Papendorpseweg 53-59 in Utrecht. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn veel andere bedrijven, zoals Bol.com, UNIT 4 IT Solutions , BCD Travel en Atos te vinden.

Het kantoor is uitstekend te bereiken met eigen vervoer via de Rijkswegen A2 en A12. Maar ook het openbaar vervoer geeft geen enkel probleem. Op namelijk 6 minuten loopafstand is een bushalte te vinden met directe verbindingen naar de Stations van Utrecht en Maarssen.