Kantoorruimte Utrecht, Niasstraat 1

  • Kantoorruimte te huur in Utrecht aan de Niasstraat 1
  • De wachtruimte in het kantoorpand is erg kleurrijk
  • Het kantoorpand beschikt over een algemene keuken waar je van een kopje koffie kunt genieten
  • Kantoorruimte te huur in Utrecht aan de Niasstraat 1
  • De wachtruimte in het kantoorpand is erg kleurrijk
  • Het kantoorpand beschikt over een algemene keuken waar je van een kopje koffie kunt genieten
Oppervlakte:
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Niasstraat 1, Utrecht

Kantoorruimte te huur in een representatief kantoorgebouw, aan de Niasstraat, aan de rand van het Centrum van Utrecht. Door de ligging van het kantoorpand is dit een uitstekende plek om klanten te ontvangen en andere ondernemers te ontmoeten. In dit kantoorgebouw zijn al kantoorruimtes te huur vanaf 21 m2 tot circa 700 m2. Deze kantoorruimtes zijn zowel leeg als volledig ingericht te huur. De kantoorruimte zijn voorzien van alle benodigdheden die perfect voldoen aan de behoeftes van de moderne ondernemer, waaronder een mooie pantry en glasvezel internet. Naast kantoorruimte zijn er ook vergaderruimte, breakout ruimten en flexibele werkplekken te huur. Deze werkplekken zijn voorzien van een ruim bureau, een comfortabele stoel en kastruimte.

Voors

Tegens

De omgeving van Niasstraat 1, Utrecht

Het kantoor bevindt zich aan de Niasstraat 1 aan de rand van het Centrum van Utrecht. In de directe omgeving van het kantoorgebouw zijn een aantal bedrijven en cafétjes te vinden, zo ook VeloFit, Koffiehuis Sahara, Cartridgesshop en De Plak. 

Het kantoorpand heeft een goede ligging waardoor de bereikbaarheid met het eigen vervoer en het openbaar vervoer uitstekend is. Binnen enkele minuten vanaf het kantoorpand is de A13 makkelijk te bereiken met eigen vervoer. Met de fiets ben je vanaf het gebouw binnen vijf minuten op het Centraal station van Utrecht. Tevens ligt er een bushalte met verschillende buslijnen naar het Centraal Station van Utrecht op drie minuten loopafstand van het kantoor.

Wat onze klanten zeggen over Niasstraat 1

Niasstraat 1 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/utrecht/niasstraat-1-0

Rated 4 out of 5

Door op Huurder van 2 werkplekken op Niasstraat 1, Utrecht

“Kleinschalig gebouw met meerdere kleinere en wat grotere kantoorruimtes. Receptie aanwezig, voelt goed, met name wanneer je bezoekers krijgt. deze worden opgevangen. Op loopafstand van het Centraal station maar ook een bushalte voor de deur waar veel buslijnen stoppen.”

Schrijf een beoordeling over Niasstraat 1

Direct en gratis informatie aanvragen

Didier Paardekooper van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Utrecht

Didier Paardekooper

d.paardekooper@flexas.nl

+31 85-066 23 90