Kantoorruimte Utrecht, Jansdam 2a

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
10m2 tot 500m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Jansdam 2a, Utrecht

Op zoek naar een kantoor aan de Jansdam 2A in Utrecht? Dit representatieve kantoorgebouw is gevestigd in een karakteristiek pand in de binnenstad van Utrecht. Op de bovenste drie etages van het gebouw vindt u ruimte voor meetings en evenementen, maar ook meerdere kantoorruimtes en flexplekken. Het zonnige dakterras, prachtige uitzicht op de Dom en hippe inrichting maken deze locatie extra bijzonder. De ruimte bestaat uit 25m² en biedt plaats aan 4 tot 8 werkplekken. Naast de strakke, moderne uitstraling heeft het kantoor een fantastisch uitzicht op de Dom!

De flexplekken en kantoorunits zijn stijlvol ingericht en worden via een all-in concept verhuurd, inclusief receptioniste, schoonmaak, lounge met koffiemachine, printer, et cetera. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven of events te houden. Bovendien worden regelmatig vrijblijvende sociale activiteiten georganiseerd om de community te versterken en het co-worken te bevorderen. 

Voors

Tegens

De omgeving van Jansdam 2a, Utrecht

Deze locatie is goed bereikbaar met de auto. Vanaf de ring ben je binnen 15 minuten bij deze locatie. Er zijn meerdere parkeergarage gevestigd op loopafstand vanaf deze locatie. Bereikbaarheid per openbaar vervoer.
Deze locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Utrecht Centraal ligt op 10 minuten lopen vanaf dit kantoorgebouw. De volgende bussen stoppen op halte Janskerkhof (om de hoek bij Jansdam, 50 meter lopen): 2, 3, 4, 8, 11, 74 en 77.

Wat onze klanten zeggen over Jansdam 2a

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Jansdam 2a

Direct en gratis informatie aanvragen

Milou Michael from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Utrecht

Milou Michael

m.michael@flexas.nl

+31 85-066 23 95