Kantoorruimte Utrecht, Atoomweg 474

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
65m2 tot 364m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op Atoomweg 474, Utrecht

Kantoor te huur naast de A2 aan de Atoomweg in Utrecht. De Atoomweg ligt op bedrijventerrein Lage Weide aan de rand van Utrecht direct aan de A2. Op Lage Weide zijn naast lokale ondernemingen tevens (inter)nationale bedrijven zoals Ziggo, HEMA en Pepsico gevestigd. Oplever- en afwerkingsniveau flexibel en in overleg. Flexibele betalingsregelingen mogelijk, waaronder deelneming in bijvoorbeeld start-up. 

Totaal ca. 364 m2 kantoor- en/of trainingsruimte of showroom verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping. Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 65 m2. Aansluitend is het mogelijk om flexibele magazijnruimte (tot maximaal 300 m2) te huren. Het gebouw beschik over een eigen parkeerterrein inclusief 5 tot 10 parkeerplaatsen. Er kan ook geparkeerd worden op de openbare weg. 
 

Voors

Tegens

De omgeving van Atoomweg 474, Utrecht

Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto, de op- en afritten van de A2 zijn binnen twee minuten bereikbaar (< 500 meter). Bushalte voor de deur met directe verbindingen van en naar Centraal Station Utrecht en Station Maarssen.

Wat onze klanten zeggen over Atoomweg 474

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Atoomweg 474

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Utrecht

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92