Kantoor te huur: Reitseplein 1, Tilburg

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
20m2 tot 300m2
ReceptieVergaderzalen

Over dit kantoor op Reitseplein 1, Tilburg

Dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Reitseplein in Tilburg levert kant en klaar, comfortabele kantoorruimte, en biedt de mogelijkheid tot ondernemen zonder dat je je hoeft te bekommeren over allerlei randzaken. Huren is zowel voor een langere periode als voor een incidentele vergadering mogelijk. Hierbij wordt een een uitgebreid dienstenpakket aangeboden met onder andere de mogelijkheid tot administratieve en secretariële ondersteuning. Je kunt hier al een volledig ingerichte kantoorruimte huren vanaf 20 m2 tot circa 300 m2. Deze flexibel te huren kantoorruimtes in Tilburg zijn voorzien van onder andere internet- en telefoonaansluiting, kabelgoten, systeemplafond, centrale verwarming. Tevens mag er gebruik worden gemaakt van de voorzieningen in het kantoorgebouw, waaronder het kopieerapparaat, een centrale receptie waar klanten en gasten worden netjes ontvangen en in- en uitgaande post wordt verwerkt en telefoonservice.

Voors

Tegens

De omgeving van Reitseplein 1, Tilburg

Het kantoor bevindt zich aan het Reitseplein in Tilburg. In de directe omgeving van het kantoor zijn diverse scholen en bedrijven gevestigd. In circa 10 minuten met het openbaar vervoer bereik je het stadscentrum van Tilburg. Hier zijn veel winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden te vinden.

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is zeer goed. Zo is op een kleine loopafstand van het kantoor het treinstation Tilburg Universiteit en een bushalte te vinden. Met eigen vervoer kun je het kantoor goed bereiken via de stadswegen die aansluiten op de A58.

Wat onze klanten zeggen over Reitseplein 1

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Reitseplein 1

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Tilburg

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92