Kantoorruimte Tilburg, Doctor Hub van Doorneweg 81-85

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
26m2 tot 1 893m2

Over dit kantoor op Doctor Hub van Doorneweg 81-85, Tilburg

Ideale kantoorruimte in een groot vrijstaand kantoorgebouw gelegen op een bedrijventerrein aan de Doctor Hub van Doorneweg in Tilburg. Het kantoorgebouw heeft een zeer zakelijke, functionele uitstraling en is zeer geschikt voor het nieuwe werken. In dit moderne kantoor in Tilburg kun je al een kantoorruimte huren vanaf 26 m2 tot circa 1.893 m2. Deze kantoorruimtes zijn goed verzorgd en kunnen geheel naar eigen wens in te richten. Het kantoorgebouw is verder voorzien van alle benodigdheden die de moderne gebruiker nodig heeft. Waaronder parkeerplaatsen aan de achterzijde van het kantoorgebouw.

Voors

Tegens

De omgeving van Doctor Hub van Doorneweg 81-85, Tilburg

Je kunt dit kantoorgebouw terug vinden aan de Doctor Hub van Doorneweg op een bedrijventerrein in Tilburg. Op dit bedrijventerrein zijn onder andere bedrijven als Staples, Sacha, Otto en Pelikaan Bouwbedrijf gevestigd.

De bereikbaarheid van dit kantoor is meer dan uitstekend. Het kantoor ligt vrijwel direct aan de op- en afrit van de A58, waardoor het kantoor snel te bereiken is met eigen vervoer. Maar ook met het openbaar vervoer is geen enkel probleem. Op loopafstand zijn twee bushaltes met directe verbinding naar het Centraal Station van Tilburg.

Wat onze klanten zeggen over Doctor Hub van Doorneweg 81-85

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Doctor Hub van Doorneweg 81-85

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Tilburg

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92