Kantoor te huur: Wilhelminaplein 1-40, Rotterdam

  • Zeer ruime loungebank in de prachtige algemene ruimte
  • Zeer ruime loungebank in de prachtige algemene ruimte
Oppervlakte:
15m2 tot 4 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Wilhelminaplein 1-40, Rotterdam

Moderne kantoorruimte te huur aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. In dit kantoor zijn diverse kantoorunits te huur. Iedere kantoorruimte is modern ingericht en voorzien van een systeemplafond met verlichtingsarmaturen en Inbouwarmaturen. Het kantoor is niet alleen van buiten zeer representatief, maar ook van binnen is veel aandacht geschonken aan de uitstraling, het comfort en de luxe. Op de begane grond vind je diverse algemene ruimtes waar je andere ondernemers of klanten kan ontmoeten. Deze ruimtes zijn warm aangekleed, zeer sfeervol en nemen je mee naar andere landen aan de overkant van de oceaan. Hiermee kan je een positieve indruk maken op zowel de zakenrelaties als klanten.

Voors

Tegens

De omgeving van Wilhelminaplein 1-40, Rotterdam

De kantoorruimte is te vinden op de Kop van Zuid aan het Wilhelminaplein in Rotterdam. In de directe omgeving van het kantoor zijn de Rechtbank van Rotterdam, het Nieuwe Luxor Theater, diverse hotels en diverse eetgelegenheden gelegen. Vanaf het kantoor ben je binnen no-time midden in het drukke gezellige centrum van Rotterdam.

Het kantoor heeft een meer dan uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zo vind je voor het kantoor de tram- en metrohalte Wilhelminaplein en om de hoek op de Posthumalaan is een bushalte te vinden. Met eigen vervoer bereik je het kantoorpand via een van de uitvalswegen van de rijkswegen A13, A15, A16 en A20.

Wat onze klanten zeggen over Wilhelminaplein 1-40

Wilhelminaplein 1-40 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/rotterdam/wilhelminaplein-1-40

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Mooie ruimtes en veel extras voor gebruikers. Met name de meerwaarde die het netwerken in dit gebouw biedt spreekt me erg aan. Open en eerlijk gesprek met beheerder.

Schrijf een beoordeling over Wilhelminaplein 1-40

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92