Kantoorruimte Rotterdam, Wilhelminakade 139

Nog geen reviews geschreven

  • kantoorruimte aan de De Rotterdam wilhelminakade 139
  • kantoorruimte aan de De Rotterdam wilhelminakade 139
Oppervlakte:
20m2 tot 1 153m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Wilhelminakade 139, Rotterdam

Kantoorruimte te huur aan de Wilhelminakade 139 in Rotterdam! Op de 41e verdieping van De Rotterdam op de kop van Zuid is circa 1.152m² te huur. Dit fantastiche businesscenter is het hoogste van de Benelux en heeft een geweldig uitzicht over de Maas en de cruise terminal van Rotterdam. Geniet van een flexibele en professionele werkomgeving voor grote en kleine organisaties. Dit kantoor is voorzien van vergaderzalen, flexwerkplekken en een moderne receptie. Of je nu op zoek bent naar één werkplek of honderd, hier kun je huren. De Rotterdam beschikt verder over uitgebreide receptiediensten voor het gehele gebouw, diverse horecamogelijkheden, een hotel, meeting rooms en een ruime parkeergarage. 

Voors

Tegens

De omgeving van Wilhelminakade 139, Rotterdam

Dit iconische kantoor is te vinden op de Kop van Zuid direct aan de Maas in Rotterdam. In de directe omgeving van het kantoor zaijn de Rechtbank van Rotterdam, het Nieuwe Luxor Theater, diverse hotels en diverse eetgelegenheden gelegen. Vanaf het kantoor ben je binnen no-time midden in het drukke gezellige centrum van Rotterdam.

Het kantoor heeft een meer dan uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Zo vind je voor het kantoor de tram- en metrohalte Wilhelminaplein op een kleine 200 meter afstand. Hier is ook de bushalte te vinden B11 richting Den Haag. Met eigen vervoer bereik je het kantoor via een van de uitvalswegen van de rijkswegen A13, A15, A16 en A20.

Wat onze klanten zeggen over Wilhelminakade 139

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Wilhelminakade 139

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92