Kantoorruimte Rotterdam, Westblaak 180

Oppervlakte:
10m2 tot 936m2
24 uur toegangReceptieMeubels optioneel

Over dit kantoor op Westblaak 180, Rotterdam

Hard werken doe je het beste in een stimulerende omgeving. Dit kantoor in Rotterdam aan de Westblaak is dan ook een populaire plek onder ondernemende Rotterdammers. De combinatie van zzp’ers, startups en internationals zorgt hier voor een bijzondere dynamiek. In het ‘sociale hart’ op de begane grond wordt druk gewerkt en genetwerkt onder het genot van een uitstekende koffie of uitgebreide lunch. Het kantoorgebouw telt in totaal zo’n 8.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over ingerichte kantoorruimtes ‘Managed offices’, ‘Kantoren op maat’ en flexwerkplekken. Er zijn nog een aantal ruimtes te verdelen. Hoeveel ruimte of werkplekken heb jij nodig om je ambities te realiseren?

Voors

Tegens

De omgeving van Westblaak 180, Rotterdam

Het kantoor is te vinden aan de Westblaak 180 in Rotterdam Centrum. In de directe omgeving van het kantoor zijn veel winkels, cafés en restaurants te vinden.

Het kantoor heeft een zeer goede bereikbaarheid. Het Centraal Station van Rotterdam en Station Blaak ligt op loopafstand van het kantoorgebouw. Met de auto is de Westblaak ook erg goed te bereiken. Dit is te doen via de stadswegen en snelwegen rondom Rotterdam.

Wat onze klanten zeggen over Westblaak 180

Westblaak 180 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/rotterdam/westblaak-180

Rated 4 out of 5

Door op Kijker

Ziet er super goed en gelikt uit, is alleen niet iets voor ons bedrijf want wij zijn meer corporate.

Schrijf een beoordeling over Westblaak 180

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92