Kantoorruimte Rotterdam, Weena 505 - Delftse Poort

Oppervlakte:
20m2 tot 8 000m2
24 uur toegangReceptie

Over dit kantoor op Weena 505, Rotterdam

Er is een mooie, moderne kantoorruimte beschikbaar in het centrum van Rotterdam! Dit bedrijfsverzamelgebouw, genaamd Delftse Poort, beschikt over diverse voorzieningen en services. Denk dan aan winkels, restaurants en een café’s. Verder zijn in het kantoorgebouw verschillende flexplekken beschikbaar waar je lekker kan werken.

In dit kantoor is er al kantoorruimte beschikbaar vanaf 20m² tot 8000m². Er is dus veel ruimte beschikbaar op de Delftse Poort, die in te vullen is naar eigen inzicht. Het is mogelijk om zowel grote vloeren als kleine kantoorunits te huren. Dit grote ruimtes hebben geen steunpalen en zijn dus geheel in te richten naar eigen wens. Dankzij de verhoging van de vloer is deze uiterst flexibel en aanpasbaar!

Je hebt 24 uur toegang tot de Delftse Poort en er is een receptie aanwezig die je relaties en klanten ontvangt. Verder beschikt het kantoorgebouw over een grote parkeergarage.

Voors

Tegens

De omgeving van Weena 505, Rotterdam

Deze kantoorruimte in gebouw de Delftse Poort ligt naast het Centraal Station van Rotterdam Centrum en is daarom voorzien van allerlei faciliteiten in de omgeving. Op loopafstand bevinden zich een aantal winkels, restaurants en cafés. Een wandeling door het centrum om je gedachten te ordenen is

Als je met het openbaarvervoer naar je werk wilt is dit kantoorgebouw perfect. Binnen een minuut ben je bij de trein, bus en tram. De bus en tram brengen je door heel Rotterdam en omstreken. De trein heeft een directe connectie met Den-Haag Centraal, Utrecht Centraal, Breda, en niet te vergeten Amsterdam Centraal. Je kan binnen 20 minuten op Schiphol.

Als je met de auto naar je werk wilt kun je gebruik maken van de A20, A4, A13 en de A16. Rotterdam heeft een groot en overzichtelijk wegennetwerk en is goed begaanbaar met de auto.

Wat onze klanten zeggen over Delftse Poort

Delftse Poort https://www.flexas.nl/kantoorruimte/rotterdam/weena-505

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Prima ruimte op een prachtlocatie

Schrijf een beoordeling over Delftse Poort

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92