Kantoorruimte Rotterdam, Stationsplein 45

Oppervlakte:
5m2 tot 8 000m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Stationsplein 45, Rotterdam

Dynamische coworking ruimte direct naast het treinstation Rotterdam Centraal! In het kantoor aan het Stationsplein huur je een werkplek of een kantoorruimte voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt printen/kopieren, onbeperkt gebruik van de meeting rooms, eten/snacks & drinken en WiFi. Wil jij werken tussen andere start-ups, freelancers en ondernemers? Dat kan in de inspirerend ingerichte gemeenschappelijke ruimte van circa 500 m2. Als coworker heb je toegang tot alle openbare ruimten (zoals alle 14 meeting rooms, de hele grote woonkamer, de hele grote keuken, de douches, de slaapkamer, de game-room, de massage kamer en de kolf-kamer).

Liever een afgesloten ruimte? De kantoren verschillen van 1 persoonskantoren intern-gelegen tot aan 20-persoonskantoren met uitzicht. Bijna alle kantoren zijn met elkaar te verbinden dus ook grote organisaties kunnen hier terecht. De kantoren zijn volledig ingericht met in hoogte verstelbare bureaus en Herman Miller Aeron chairs, whiteboards, planken aan de muur (waar je wil) en lade kastjes voor onder het bureau. Verder zijn ze 100% geluidsdicht en hebben we door heel CIC het snelste internet van Rotterdam! Er staat een community team klaar om huurders het zo gemakkelijk mogelijk te maken en huurders met elkaar te verbinden. 
 

Voors

Tegens

De omgeving van Stationsplein 45, Rotterdam

De coworking ruimte bevindt zich in een modern Rotterdams bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie, namelijk in het Groot Handelsgebouw. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met zo'n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het Groot Handelsgebouw staat midden in Central District, het dynamische zakencentrum van Rotterdam. Met het centraal station als middelpunt een strategische locatie voor ondernemers. Treinen, bussen, metro’s, trams, de HSL en RandstadRail rijden hier af en aan. Ook met de auto is het Groot Handelsgebouw uitstekend bereikbaar.

Wat onze klanten zeggen over Stationsplein 45

Stationsplein 45 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/rotterdam/stationsplein-45

Rated 4 out of 5

Door op Huurder van 2 werkplekken op Weena 290, Rotterdam

Mooie kantoorruimte alleen beetje duur ,maar je heb wel wat voor die prijs.Moeten alleen nog overleggen of gaan huren of niet. Een voordeel je ken per mnd huren.
Stationsplein 45 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/rotterdam/stationsplein-45

Rated 5 out of 5

Door op Kijker

Toplocatie

Schrijf een beoordeling over Stationsplein 45

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92