Kantoor te huur: Stadionweg 37A, Rotterdam

Nog geen reviews geschreven

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
18m2 tot 100m2
ReceptieVergaderzalenMeubels optioneel

Over dit kantoor op Stadionweg 37A, Rotterdam

Op zoek naar moderne werkplekken in Rotterdam? In dit kantoor aan de stadionweg kan dat! Je kunt in dit business center namelijk een zeer flexibele werkplek huren. Deze werkplekken zijn modern ingericht en voorzien van een ruim bureau met lekker zittende bureaustoel, WiFi en airconditioning. Naast een werkplek is er ook de mogelijkheid om een gespreksruimte, trainingsruimte of coachingruimte te huren. Al met al een ideal kantoor om andere ondernemers te ontmoeten, klanten te ontvangen en workshops te geven. 

Voors

Tegens

De omgeving van Stadionweg 37A, Rotterdam

Het kantoor aan de Stadionweg 37A in Rotterdam wordt in grote maten omringd door andere bedrijven. Een aantal van deze bedrijven zijn JYSK, Vervat, Kwantum en Halfords.

Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het kantoor ligt op 500 meter vanaf Rijskweg A16 en je kunt gratis parkeren bij het kantoor. Via het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens goed te bereiken. Er zijn namelijk diverse bus- en tramhaltes op een steenworp afstand van het kantoor gelegen.

Wat onze klanten zeggen over Stadionweg 37A

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Stadionweg 37A

Direct en gratis informatie aanvragen

Rick Rosier

Kantoorruimte-specialist in Rotterdam

Rick Rosier

r.rosier@flexas.nl

+31 85-066 23 92