Kantoor te huur: Robert Schumandomein 4, Maastricht

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
292m2 tot 4 622m2
24 uur toegangReceptieVergaderzalenMeubels optioneelGlasvezel

Over dit kantoor op Robert Schumandomein 4, Maastricht

Kantoorruimte te huur in een zeer gunstig gelegen kantoorgebouw aan de Robert Schumandomein in Maastricht. Je hebt in dit kantoor de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren vanaf 292 m2 tot circa 4.622 m2. Bij de beschikbare kantoorruimten worden tevens parkeerplaatsen naast en onder het kantoorgebouw aangeboden volgens een parkeernorm van 1:80. Verder bestaat de mogelijkheid voor het huren van extra parkeerplaatsen op het nabij gelegen gemeentelijke parkeerterrein.

Voors

Tegens

De omgeving van Robert Schumandomein 4, Maastricht

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein Randwyck aan het Robert Schumandomein te Maastricht. Op dit bedrijvenpark zijn een groot aantal gerenommeerde bedrijven en instellingen gevestigd waaronder BostonScientific, Medtronic, Teleperformance, VVAA, Daimler Chrysler, het Academisch Ziekenhuis Maastricht en het MECC.

Doordat het kantoor nabij de op- en afritten van de A2 is gelegen is de bereikbaarheid per eigen vervoer zeer goed te noemen. Maar ook het openbaar vervoer zorgt voor geen enkel probleem. Er zijn namelijk meerdere bushaltes op het bedrijventerrein te vinden. Tevens is het station Maastricht Randwyck op loopafstand van het kantoor gelegen.

Wat onze klanten zeggen over Robert Schumandomein 4

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Robert Schumandomein 4

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Maastricht

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92