Kantoorruimte Maarssen, Safariweg 18-22

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
200m2 tot 457m2
Glasvezel

Over dit kantoor op Safariweg 18-22, Maarssen

Wilt u een kantoor huren met een moderne uitstraling? Dit pand in Maarssen is met haar bouwjaar 2004 relatief jong en daarmee ook gelijk goed voorzien van alle nodige faciliteiten. Er zijn nu nog voldoende kantoren te huur, maar hoe lang dat nog is niet te garanderen. Het gebouw is een populaire spot voor ondernemers vanuit veel verschillende branches.

Voors

Tegens

De omgeving van Safariweg 18-22, Maarssen

Te beginnen is het een zeer centraal gelegen kantoorgebouw, dat grenst aan het station van Maarssen. Hierdoor is de trein slechts 2 minuten bij uw kantoor verwijderd. Maar klanten, collega’s en andere gegadigden kunnen niet alleen met de trein snel en eenvoudig bij uw kantoorpand komen. Deze kantoorruimtes liggen namelijk vlakbij de Rijksweg A2 en zijn daarom met de auto ook goed te bereiken. Zowel vanaf onze hoofdstad Amsterdam, als het centrale Utrecht

De stedelijke omgeving wordt versterkt door goede voorzieningen in dit pand. Over de exacte services en aanwezige benodigdheden informeren wij u graag verder. U hoeft zich als commercieel ingestelde ondernemer in elk geval geen zorgen te maken over tekorten of het missen van de nodige voorziening. Kwaliteit staat, zoals altijd bij de verhuur, bovenaan.

Wat onze klanten zeggen over Safariweg 18-22

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Safariweg 18-22

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Maarssen

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92