Kantoor te huur: Smidsweg 1b, Klaaswaal

Nog geen reviews geschreven

Oppervlakte:
75m2 tot 360m2
Vergaderzalen

Over dit kantoor op Smidsweg 1b, Klaaswaal

Zoek je kantoorruimte met ruime opslagplekken en een grote buitenruimte in de buurt van Rotterdam? In de gemeente Klaaswaal ligt, pal aan de A29, een kantoorcomplex met opslagruimte en een buitenruimte van 600m².

Het kantoorpand bestaat uit drie verdiepingen. Elke verdieping is voorzien van een toiletgroep en berging. Op de begane grond is er kantine en een douche aanwezig. Op de eerste verdieping bevindt zich het directiekantoor. De begane grond heeft een grootte van 75m², de eerste verdieping telt 195 m² en de tweede verdieping 90m². Het buitenterrein wordt momenteel gebruikt als opstelplaats voor vrachtwagens. Deze ruimte is 50 meer breed en 10 tot 15 meter diep. Deze kantoorruimtes kunnen apart of compleet gehuurd worden. Het is een ideaal gebouw als je deels werkzaam bent in de haven van Rotterdam, of als je vracht vervoert richting België. 

Voors

Tegens

De omgeving van Smidsweg 1b, Klaaswaal

Deze kantoorruimte ligt in de gemeente Klaaswaal, ten zuiden van Oost-Beijerland. Klaaswaal heeft een perfecte ligging langs de route van Bergen-op-Zoom naar Rotterdam. Dit kantoorpand is gelegen op de Smitsweg. Deze weg loopt parallel van de A29. De afslag richting de Smitsweg ligt op 4 kilometer afstand. In het centrum van Klaaswaal, dat op 2 kilometer afstand ligt, vind je een busstation. De bus die hier stopt, rijdt via Heinenoord naar Rotterdam Station Lombardijen. 

Wat onze klanten zeggen over Smidsweg 1b

Nog geen reviews geschreven

Schrijf een beoordeling over Smidsweg 1b

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen from Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Klaaswaal

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92