Kantoorruimte Houten, De Molen 24-28

  • This office is currently not available for rent
Oppervlakte:
20m2 tot 497m2
24 uur toegangVergaderzalenGlasvezel

Over dit kantoor op De Molen 24-28, Houten

Kantoorruimte te huur in een uniek kantoorgebouw gelegen aan De Molen in Houten. Het gaat hier om een imposant kantoorgebouw met een moderne uitstraling. In dit kantoorgebouw kun je al een kantoorruimte huren vanaf 20 m² tot circa 929 m². Deze kantoorruimtes zijn goed verzorgd en worden leef opgeleverd. Hierdoor hebben de kantoorruimtes oneindig veel mogelijkheden en zijn geheel naar eigen wens in te richten. Het kantoor beschikt verder over alle benodigde voorzieningen die de moderne gebruiker nodig heeft.

Voors

Tegens

De omgeving van De Molen 24-28, Houten

Het kantoorgebouw is gelegen aan De Molen op kantorenpark De Molenzoom in Houten. In de bruisende omgeving van het kantoor valt meer dan genoeg te beleven. Zo zijn er diverse bedrijven, restaurants, een school en een aantal sportfaciliteiten in de directe omgeving van het kantoor gevestigd.

Het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Het kantoor ligt namelijk op ongeveer 10 minuten loopafstand van het NS-station Houten. Met de auto kun je het kantoor snel en makkelijk bereiken via de doorgaande wegen die aansluiten aan de A27 en de A12. Naast het mooi gelegen kantoorgebouw zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Wat onze klanten zeggen over De Molen 24-28

De Molen 24-28 https://www.flexas.nl/kantoorruimte/houten/de-molen-24-28

Rated 3 out of 5

Door op Kijker

Een mooie locatie en een goed concept, goede prijskwaliteit. Het uitzicht was voor mij te benauwd en aan de andere kant te stedelijk, te weinig groen (achterzijde)

Schrijf een beoordeling over De Molen 24-28

Direct en gratis informatie aanvragen

Kaj Jansen van Flexas.nl

Kantoorruimte-specialist in Houten

Kaj Jansen

k.jansen@flexas.nl

+31 85-043 44 92